Nye danske frimærker 2024

Kategori:

Beskrivelse

Efter vedtagelsen af den nye postlov i november 2023, har der hersket nogen usikkerhed om fremtiden for danske frimærker.
1. januar 2024 udkom ovenstående mærker og løbende henover 2024 udkommer der heldigvis flere frimærker til henholdsvis indland og udland.
PostNord skriver følgende:

“…De første postmærker er allerede tilgængelige. En serie, der tager udgangspunkt i den klassiske bølgelinje, samt et charmerende lille miniark med fortællinger fra postens verden set gennem frimærker. Miniarket markerer sammen med den store frimærkeudstilling, Hafnia 2024 i København, postens 400-års jubilæum i Danmark. Til international post er der blevet udgivet en fin stribe, der også bygger på bølgelinjedesignet, første gang set i 1905.

I maj 2024 vil der igen blive lanceret postmærker og frimærker. Vi kan allerede nu afsløre temaet for årets Europa-udgivelse, der vil fokusere på “Undervandsfauna”. Der vil også være et Prestigehæfte om postens 400-års historie i Danmark. Til efteråret vil der igen være en flot årsmappe og en flot årbog samt en ny frimærkeudgivelse”.

Samleren er naturligvis leveringsdygtig i hele sortimentet til postpris.

Følg nedenstående link og kom direkte til siden med nye danske frimærker.

https://album.dk/vare-kategori/frimaerker/danmark-frimaerker/frimaerker-danmark-frimaerker/afa-2100-2199/